play & cook

9 pieces + manual

size box: 32cm x 22cm

porcelain with glaze and paper manual

Handmade on demand by StudioPieterStockmans

SHOP CLICK HERE

 

play & cook

2010. tableware & visual cookbook in collaboration with Studio Pieter Stockmans.

MaisonCaro heeft een systeem ontworpen met producten van Piet Stockmans. De basis van dit systeem, bestaande uit 9 objecten, is de inhoud. Ze zijn zo gekozen dat een maatbeker en weegschaal overbodig worden.

MaisonCaro heeft zich gericht op de zoetigheden m.a.w. de recepten van dessert. Door de juiste objecten te vullen met de juiste ingredienten krijg je de basis voor een lekker dessert. Pannekoeken, créme brulee, chocomousse, cupcakes & koekjes zijn de basisrecepten. Deze worden voorgesteld aan de hand van een visueel recepten boek onder het motto ‘information is beautiful’ ! Deze objecten en basisrecepten zijn ‘de starterskit’, de start ! De eenvoud van de objecten laat toe om deze te gebruiken als systeem om af te wegen en tevens als drager voor het gerecht en servies.

STOCKMANS_KV_5658-small[slideshow]

webshop-14 copykookboek5 recepten-2kookboek4

 

webshop-16 copy

MaisonCaromanual

write it!

write it!