Interactive snack installation at I/Object, 2012 Gent.

In het kader van de MAART DESIGN MAAND Gent organiseert I/OBJECT samen met ontwerper MaisonCaro een  installatie in crossover met I/OBJECTEN. Deze ‘eetbare’ installatie – waarbij de bezoeker geprikkeld wordt om te proeven, te ontdekken en te ervaren – focust op de interactie tussen mensen en objecten en tussen mensen onderling. Iedereen wordt uitgenodigd om in de poëzie van ‘het alledaagse’ bijzondere dingen te beleven, te participeren en mee vorm te geven aan het gebeuren. De ervaring en de herinnering ervan staan centraal. Verrassende hapklare shots, boosts & kicks in POP/UP voor iedereen die houdt van ‘smaakvol’ design!

video here

I/object

 

Food for Thought

foodfourthought-1-4 copy

 

Screen Shot 2014-01-06 at 15.05.44 Screen Shot 2014-01-06 at 15.05.51 Screen Shot 2014-01-06 at 15.05.59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Food for Thought is an sensorial experience installation created by MaisonCaro at I/object. Local bread, cheese & wine according to local habits. surprising & harmonious tastes according to Foodpairing. Location at I/Object in Ghent.

Deze ‘eetbare’ installatie – waarbij de bezoeker geprikkeld wordt om te proeven, te ontdekken en te ervaren – focust op de interactie tussen mensen en objecten en tussen mensen onderling. Iedereen wordt uitgenodigd om in de poëzie van ‘het alledaagse’ bijzondere dingen te beleven, te participeren en mee vorm te geven aan het gebeuren. De ervaring en de herinnering ervan staan centraal.

tumblr_m0gre5sz7R1rr70vwo1_1280